Bekymringer om dit barns trivsel og skolegang?


En lang og sej kamp
Det er svært for barnet og for familien som sådan, når skolens struktur og organisering ikke passer til barnets behov. Det er ofte også vanskeligt for skolen, som mangler dels økonomiske ressourcer, dels tværfaglig viden til at få skolen til at passe til alle børns behov.
Som forældre må man så i gang med at søge om støtte og kompensation i forskellig form. Og det er her, mange forældre oplever, at det bliver en kamp, og at den er lang og sej. Alt imens den står på, trives barnet dårligere og dårligere, og en negativ spiral er opstået.

Mange sidder klar til at støtte i processen
I forhold til at få støtte i hverdagen og hjælp til at få de nødvendige bevillinger igennem, er der flere muligheder:


Støtte til selve sagsbehandlingen

Forældrerådgivning vedr. støtte

Støtte til familier med småbørn

Info om lovgivningens muligheder


Spiralen kan vendes i positiv retning, når vi tager fat om årsagerne
En ting er at få hjælp og støtte som kompenserende indsats for det, barnet har svært ved at være i. En anden ting er at give barnet nye forudsætninger for at kunne være i skolemiljøet og også i sig selv for den sags skyld.
Og det er faktisk muligt!
For at barnet skal trives og være glad for at gå i skole, må der være taget hånd om alle basale områder: Relationerne, de voksnes tilgang og pædagogik, samarbejde mellem skole og hjem, familiens samlede situation, de daglige rammer, sansemotorikken, nervesystemet, følelseslivet, kosten, søvnen og immunforsvaret.
Med udgangspunkt i barnets historie og aktuelle trivsel og tilstand tager jeg fat i alle aspekter. Sammen navigerer vi målrettet gennem de processer, der afbalancerer og retter op på det, der ikke fungerer godt.
Nænsomt arbejder jeg sammen med jer forældre om at genopbygge og stabilisere kropsfunktioner, nervesystem og hjerne, rumme og bearbejde de svære følelser i dybden samt skabe gode rammer og relationer.

Jeg har selv gået vejen
Jeg har mange vellykkede forløb, der alle sammen viser, at vi kan nå rigtig langt med en målrettet og helhedsorienteret indsats og en imødekommende og indfølende tilgang.
Jeg har ikke alene en professionel erfaring og tilgang, men også personlige erfaringer. Jeg kender jeres udfordringer på egen krop og har selv gået vejen til trivsel og glæde.

Sådan skriver et forældrepar
til en for tidligt født dreng på nu 10 år, som var meget sensitiv og havde udfordringer på det sociale og følelsesmæssige område. Forældrene var bekymrede for skolestart/-gang og havde udfordringer med PPR:

“Vi husker på dig ofte, for du har gjort så afgørende en forskel for vores familie!
Vi har fulgt din handleplan, og alle ”behandlinger” har været meget udviklende i positiv retning, og gjort en kæmpe forskel.
Vi har fulgt vores mavefornemmelse hele vejen igennem, og selvom vi har mødt massiv modgang på mange fronter ind imellem, ja, så har vi holdt fast. Det er bl.a. også din hjælp, der har givet oprejsning i de hårde tider”.


Tag et kig rundt på siden her og se, hvordan en helhedsindsats kan gøre en stor forskel.
Du er også velkommen til at booke en tid, hvis du ønsker min hjælp til at afhjælpe årsagerne til nedsat skoletrivsel.
Du er hjerteligt velkommen!